Region. Robert Makłowicz odkrywa kulinarne tajemnice Beskidu Wyspowego

19 lutego, 23:28
autor: mantosz
wyświetlenia: 25029
Robert Makłowicz odkrywa tajemnice Beskidu Wyspowego - wspaniałe smaki i piękne widoki. Trzeci odcinek cyklu jest już dostępny w Internecie. Tym razem Robert Makłowicz gości w gospodarstwie agroturystycznym państwa Lorków w Pogorzanach, rozmawia z Jakubem Kutrzebą z Myślenic – właścicielem winnicy oraz w plenerze gotuje tradycyjną grochówkę.
źródło: Robert Makłowicz; oprac. MAG
fot. screeny z programu „Beskid Wyspowy. Beskidzkie tajemnice”
Galeria
Komentarze
Proponowane artykuły
Popularne
- Zderzenie busa kursowego z ciężarówką
- Gruszowiec. Owiany sławą i legendą. O historii "Baru Pod Cyckiem" rozmawiamy z panią Dorotą Miśkowiec
- Wieczór walentynkowy był kroplą, która przelała czarę goryczy. Właściciel Zajazdu Mogielica został postawiony "pod ścianą" i dlatego otworzył lokal
- Zmarła Ewa Banaś, ceniona nauczycielka edukacji wczesnoszkolnej w Szkole Podstawowej nr 2
- Drzewo przygniotło mężczyznę. Do poszkodowanego wezwano Lotnicze Pogotowie Ratunkowe
- Trudne warunki na drogach. Do przewróconej śmieciarki wezwano dźwig